Onze klanten

Benieuwd wat onze klanten over ons schrijven? Lees hieronder hoe onze klanten de plan software en service van Shiftmanager ervaren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken of vraag direct een gratis demo aan via de onderstaande knoppen.
Shiftmanager klant: Passie4Hospitality

Passie4Hospitality over Shiftmanager

“Passie4Hospitality is een gespecialiseerd uitzendbureau binnen de horecasector, dat continu op zoek is naar vernieuwing in op de arbeidsmarkt. Passie4Hospitality creëert de verbinding van werkgever en werknemer door  gebruikt te maken een van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle horecaonderneming: passie!

“Duidelijk, makkelijk en overzichtelijk”

De visie van Passie4Hospitality is het vinden van de verbinding tussen werkgever en werknemer & verfrissing toevoegen op de werkvloer. Passie4Hospitality heeft in 2018 Shiftmanager in gebruik genomen om hun visie in de praktijk toe te passen en hun planning goed en soepel te organiseren voor hun medewerkers. Ze hebben specifiek gekozen voor Shiftmanager omdat het aansluit bij hun profiel; duidelijk, makkelijk en overzichtelijk.

De uitdaging van Passie4Hospitality was het implementeren van de software en het matchen van de systemen van de verschillende vestigingen. Door de hulp van de accountmanagers van Shiftmanager is dit goed verlopen waardoor nu Passie4Hospitality aangeeft dat door het gebruik van Shiftmanager het medewerkersbestand is gegroeid en dat hun planning snel is gestabiliseerd.”

Shiftmanager klant: crew

Wat CREW over Shiftmanager denkt

Onze klant CREW heeft het volgende succesverhaal gedeeld over hoe zij Shiftmanager ervaren in hun dagelijkse bedrijfsvoering:

“CREW is geboren als dochteronderneming van Stadion Feijenoord. Zodoende dus ook de locatie waar het overgrote deel van onze uren gemaakt wordt. Wij zijn begin 2019 gestart met Shiftmanager omdat er vraag was naar een overzichtelijke planning. Shiftmanager kon dit bieden. In de overgangsfase zijn we goed ondersteund en stond Marit altijd voor ons klaar. Zodoende is de overgang ook er soepel verlopen. Inmiddels werken we al even met Shiftmanager en hebben wij, met name op wedstrijddagen, een goed overzicht van onze bemensing. Of we nou onze reguliere aantallen draaien zoals op wedstrijddagen, of het dubbele zoals tijdens concerten; Shiftmanager blijft overzichtelijk.”


Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Shiftmanager? Neem dan contact op voor een gratis demo of een gesprek met een van onze accountmanagers om te kijken wat Shiftmanager voor uw bedrijf kan betekenen.

Shiftmanager klant: Flexxgroup

De flexxgroup over Shiftmanager

Roland van Pelt en Leonard de Lange zijn twee gedreven ondernemers die naast hun studie als student chauffeur werkzaam waren voor een uitzendbureau. Na hun studie zijn Roland en Leonard hun professionele carrière begonnen als accountmanager om vervolgens door te groeien tot vestigingsdirecteur. Vanuit deze rol hebben ze allebei een eigen vestiging geopend in Rotterdam en met veel ambitie een groot team van enthousiaste medewerkers aangestuurd. 

’Efficiënter, inzichtelijker en kostenbesparend plannen wegens inzet van Shiftmanager’  – Leonard de Lange

Klik hieronder op de pijl om het volledig succesverhaal van De Flexxgroup te lezen.

[expand title=”Klik hier voor het volledig succesverhaal van De Flexxgroup:”]

Vanuit deze positie zagen de heren kansen op de markt en besloten in 2016 De Flexxgroup op te richten. De bedrijfsactiviteiten van de vestiging in Rotterdam werden overgenomen en in 2017 besloten Roland en Leonard hun bedrijf uit te breiden door Cratos Event & Traffic Support en Cratos Business Support over te nemen om gezamenlijk onder de vlag van De Flexxgroup verder te gaan. April 2019 was opnieuw een periode, er volgde namelijk twee strategische overnames waarmee De Flexxgroup haar portfolio heeft gebreid. Een strategische zet omdat De Flexgroup nu een landelijke dekking heeft verkregen en het marktaandeel aanzienlijk is toegenomen. 

 De Flexxgroup heeft een duidelijk doel en visie voor ogen: namelijk ondernemingen zo efficiënt mogelijk om te laten gaan met hun medewerkers. Door haar jarenlange ervaring en expertise is De Flexxgroup in staat om haar opdrachtgevers een totaalpakket van strategische HR-oplossingen op maat aan te bieden. Een doelgerichte en kostenefficiënte oplossing voor zowel de korte- als lange termijn, waarbij opdrachtgevers zoveel mogelijk worden ontzorgd. Dat is waar Roland, Leonard en dus ook De Flexxgroup voor staan. De Flexxgroup realiseert dit door de juiste combinatie van specialisten te combineren met de focus op de organisatie als geheel. 

Shiftmanager onderschrijft deze visie en ondersteund De Flexxgroup sinds 2017 met het realiseren van haar bedrijfsdoelstellingen door middel van een sterk partnership. ‘’Wij hebben voor Shiftmanager gekozen wegens de overzichtelijke lay-out en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kunnen wij grote aantallen mensen plannen met relatief weinig planners op ons kantoor’’. Een uitspraak van Leonard, waar wij als Shiftmanager trots op zijn en een doelstelling die Shiftmanager altijd zal nastreven. 

Leonard geeft aan dat Shiftmanager niet alleen prettig is om mee te plannen als uitzendbureau, maar dat het ook voor medewerkers prettig is om mee te werken. Medewerkers kunnen namelijk gemakkelijk in de App hun werkrooster inzien, declaraties indienen en hun beschikbaarheid op geven.  

Efficiëntie en kostenreducering staan bij zowel De Flexxgroup als Shiftmanager hoog in het vaandel en door effectieve samenwerking kan dit gerealiseerd worden. ‘’Door Shiftmanager hebben wij onze medewerkers op de juiste plaats op de juiste tijd in kunnen plannen met een goede briefing. Door een goed overzicht te hebben, konden wij efficiënter plannen waardoor onze medewerkers naar wens werden ingepland.’’ De juiste persoon op de juiste plek, dat is één van de belangrijkste waarden voor een Human Resource Afdeling en essentieel voor uitzendbureaus. 

Planprocessen optimaliseren, automatiseren, een betaalbare totaaloplossing en groeikansen genereren, dat waren de volgende stappen die De Flexxgroup nastreefde. Een efficiënt en effectief verloop van processen, kosten reduceren en stagnatie voorkomen. Na begonnen te zijn met plannen in Excel wist De Flexxgroup dat het ook anders kon en moest. ‘’De uitdaging lag in de automatiseren’’. Hier heeft de uiteindelijke keuze voor Shiftmanager aan bijgedragen.  

‘’Efficiënter, inzichtelijker en kostenbesparend plannen wegens inzet van Shiftmanager’’.

Leonard de Lange – De Flexxgroup

[/expand] 

Vertrouwd door bedrijven zoals:

Bespaar tijd en reduceer kosten

Wilt u net als CREW en Passie4Hospitality kunnen groeien en uw bedrijfsprocessen eenvoudiger maken? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of maak gebruik van een gratis demo om meteen te zien hoe Shiftmanager uw bedrijf een stap vooruit kan helpen.