Personeelsbeheer

Gestructureerd personeelsbeheer

Wildgroei van verschillende systemen kan leiden tot grote complicaties. Beheer al je personeelszaken binnen één plansysteem met de online plan software van Shiftmanager.

Beheer Al Uw Personeelszaken Binnen Een Plansysteem

Online arbeidscontracten ondertekenen

Met de plan software van Shiftmanager laat je arbeidscontracten eenvoudig ondertekenen door de medewerkers. Naast een administratie die up-to-date is, heb je altijd toegang tot alle relevante informatie die binnen één plansysteem wordt beheerd. Vanuit de medewerkers portal kan een medewerker eenvoudig de benodigde documenten uploaden en of zijn gegevens wijzigen.

Maak uw Personeelsplanning Overzichtelijk
Medewerkers app

Beschikbaarheid van medewerkers

Middels de App van Shiftmanager kunnen medewerkers hun beschikbaarheid doorgeven. Hier heb je vervolgens realtime inzicht in en je kunt jouw klanten direct bedienen. Een overzicht van jouw beschikbaar personeel kan een groot voordeel opleveren in de personeelsplanning, ten opzichte van de concurrentie.

Overzichtelijk

Online personeelsbeheer

Met Shiftmanager heb je altijd en overal toegang tot jouw personeelsbestand. In het online plansysteem kun je medewerkers profielen aanmaken voor de volledige documentatie van jouw personeelsbestand. Denk aan personalia, contracten, bruto-uurlonen, setcard etc.

Online Personeelsbeheer Overzicht
Een Efficiënt Plan Proces
Plan proces

Pools & kenmerken

Om het planproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, kun je verschillende pools en kenmerken koppelen aan de medewerkers. Op basis hiervan geeft het plansysteem suggesties van medewerkers om het planproces te optimaliseren. Wanneer je een concrete uitvraag krijgt, geeft het plansysteem je een suggestie voor de beste match.

Probeer deze mogelijkheden direct

De plan software van Shiftmanager automatiseert de primaire processen en zorgt voor een efficiënt verloop van verschillende secundaire processen binnen de organisatie. Inplannen door het gebruik van Excel bestanden is vanaf nu verleden tijd, hiermee bespaar je tijd en voorkom je problemen binnen de planning.