Shiftmanager Pro

De planningstool voor uitzendbureaus.
Plan als uitzendbureau medewerkers in bij jouw klanten. Of het nou een verkeersregelaar is of een barista, met Shiftmanager Pro zendt je eenvoudig personeel uit voor diensten bij jouw opdrachtgevers

Online Plansysteem Shiftmanager Weekoverzicht

Werk samen met uitvragers

Shiftmanager Pro voor uitzendbureaus werkt samen met Shiftmanager, onze planningstool voor de horeca, retail, verkeersregelaars, hostessen, etc. Door een koppeling is het voor bedrijven die met Shiftmanager werken mogelijk om een uitvraag bij jouw uitzendbureau te plaatsen, die direct in jouw Shiftmanager Pro planning binnen komen. Door deze samenwerking kan er efficiënt en foutloos worden gepland. Ook als je met bedrijven werkt die niet met Shiftmanager werken is Shiftmanager Pro dé planningstool voor uitzendbureau.

Klik op de onderstaande functies voor alle mogelijkheden van Shiftmanager Pro

Planning

Maak zelf een planning of zet diensten open, zodat medewerkers zichzelf kunnen inplannen.

Urenregistratie

Voorkom verkeerd verwerkte uren. Doe snel en eenvoudig de urenregistratie en administratie in één platform.

Facturatie

Factureer efficiënt en overzichtelijk vanuit een systeem en voorkom fouten.

Personeelsbeheer

Beheer alle personeelsgegevens en de beschikbaarheid in een systeem.

Communicatie

Snelle en overzichtelijke communicatie met medewerkers in de Shiftmanager App.

Werving en selectie

Combineer vraag en aanbod. Nieuwe medewerkers komen automatisch in de backoffice terecht.

koppelingen

Salarisadministratie, boekhoud pakketten en kassasystemen

Shiftmanager maakt communiceren tussen Shiftmanager en uw salarisverwerking- of boekhoudprogramma mogelijk. Hierdoor wordt bijvoorbeeld  de urenregistratie direct doorgevoerd in de salarisverwerking, waardoor er geen fouten meer gemaakt worden en er kosten en tijd bespaard wordt. 

Wij communiceren middels een excel export of csv bestand. Tevens biedt shiftmanager haar API aan om onder water te kunnen communiceren. Een koppeling met uw salarisprogramma zit standaard in de samenwerking me Shiftmanager.

Klik hier voor alle mogelijke koppelingen. 

Eenvoud en overzicht

Met de online planningstool van Shiftmanager wordt het maken van een planning weer eenvoudig en overzichtelijk. Werk samen met je klanten en personeel en ervaar het gemak van plannen in Shiftmanager Pro. Probeer Shiftmanager Pro nu gratis of neem contact op met een van onze experts om de mogelijkheden te voor jouw bedrijf te bespreken.