how to write a college admissions essay common alessandro warth dissertation chicago manual of style unpublished dissertation admission essay writing youtube

Shiftmanager

Online en real-time de planning maken. Met features als urenregistratie, een medewerkers app en vele mogelijkheden om de planningstool te personaliseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een expert of vraag een gratis demo account aan.

Voor wie is Shiftmanager​?

Shiftmanager is er voor elke type bedrijf. Werk je in de horeca, retail, met verkeersregelaars of hostesses? Of werk je met meerdere vestigingen en verschillende typen werknemers? Geen enkel probleem. Met de plan software van Shiftmanager wordt plannen eenvoudig en overzichtelijk.​

Nieuwe diensten toevoegen in de planning van Shiftmanager
Focus op planning

Eenvoudig plannen

Laat medewerkers hun beschikbaarheid opgeven in de App en plan ze direct in. Maak gebruik van automatische bevestigingen, communicatie tools en mogelijkheid tot diensten open zetten voor geschikte kandidaten.

App

Medewerkers App

Door de App staat alle informatie over de planning op één plek en is dit altijd en overal beschikbaar. Medewerkers kunnen eenvoudig hun beschikbaarheid opgeven, hun rooster inzien en via de App kunnen bedrijfsberichten eenvoudig gecommuniceerd worden naar het personeel.

Stel push-berichten voor medewerkers in wanneer ze ingepland worden of als zij zich voor een open dienst kunnen inplannen. Hierdoor zijn medewerkers altijd op de hoogte van (veranderingen in) de personeelsplanning.

inloggen in het plansysteem van Shiftmanager
Dashboard in de planningstool van Shiftmanager
Administratie

Personeelsbeheer

Voeg eenvoudig nieuwe medewerkers toe aan je personeelsbestand en beheer de functies die bepaalde werknemers mogen uitvoeren. Voeg locaties of afdelingen toe aan medewerkers om eenvoudig een planning te maken.

Eenvoudig plannen

Voeg diensten toe en plan gemakkelijk medewerkers in om de planning rond te maken.

Notificaties

Stel push-berichten in zodat uitzendkrachten weten wanneer er een open dienst beschikbaar komt of wanneer er een wijziging van een dienst is.

Beschikbaarheidsopgave

Laat werknemers in de App hun beschikbaarheid aanpassen, zodat u precies weet wie er wanneer ingepland kan worden.

Alles op één plek

Beheer alle gegevens voor je personeelsplanning in de cloud, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de planning, facturatie en urenregistratie van jouw bedrijf.

Overzichtelijk

Week-, dag- en maandview

Om de gebruiksvriendelijkheid van het plansysteem te waarborgen, is het mogelijk om uw opdrachten per dag, week of maand weer te geven. Switch eenvoudig tussen deze verschillende opties in de plan software. De verschillende weergaven hebben elk hun eigen voordelen en zijn voor verschillende doeleinden ontwikkeld.

koppelen

Koppeling voor salaris administratie, boekhoud pakketten en kassasystemen

Shiftmanager maakt communiceren tussen Shiftmanager en uw salarisverwerking- of boekhoudprogramma en kassasysteem mogelijk. Wij communiceren middels een excel export of csv bestand. Tevens biedt shiftmanager haar API aan om onder water te kunnen communiceren. Een koppeling met uw salarisprogramma zit standaard in de samenwerking me Shiftmanager.

Efficiënt en eenvoudig

Bespaar tijd en geld door te plannen met Shiftmanager. Stop met een personeelsplanning maken in Excel en vraag direct uitzendkrachten uit bij jouw uitzendbureau. Benieuw naar alle voordelen? Probeer het dan gratis uit of neem contact op met een een product expert.